שרותי המשרד:

 

* גיבוש קונספט וכתיבת פרוגראמה לתכנון

* עריכת מדידות והכנת תוכניות מצב קיים

* הכנת תוכנית חלוקת שטחים בקנה מידה 1:100

* הכנת תכנית הכנת תוכניות מערך ציוד בקנ"מ 1:50

* הכנת תוכנית תלת מימדית למטבח / הכנת הדמיה למטבח וחלל ההסעדה 

* הכנת כתבי כמויות לציוד המתוכנן.

* הכנת אומדן עלויות לציוד המתוכנן.

* הכנת פרשה טכנית / תרשים זרימה.

* טיפול באישורי משרד הבריאות.

* הכנת תוכנית נקודות חיבורים לחשמל, מים, ניקוז, גז הנדפה – כבסיס ליועצי הפרויקט.

* הכנת חוברת מפרטים טכניים למכרז לספקי ציוד

* ריכוז הצעות מחיר ועריכת השווה בין ההצעות.

* התאמת תוכניות החיבורים (חשמל, מים, ניקוז, גז והנדפה) לציוד הנרכש והוצאת תוכניות לביצוע.

* פיקוח עליון / פיקוח צמוד

פרופיל משרד

 

עירית תכנון מערכות מזון הינו משרד המתמחה בתכנון וייעוץ למטבח המוסדי, בבעלות עירית ראג'פורקר בעלת ניסיון של 20 שנים בענף, הכוללים תכנון ניהול וליווי מאות עסקי מזון, החל משלב התכנון ועד לשלב הביצוע.

המשרד נותן שרותי ייעוץ, תכנון, טיפול באשורי משרד הבריאות, פיקוח וליווי צמוד בפרויקטים כגון: 

מסעדות, בתי קפה, קייטרינג, אולמות אירועים, מאפיות, קונדיטוריות, מוסדות חינוך, ישיבות וכדומה.

המשרד חבר באיגוד לשכות המסחר וב-FCSI  ארגון בינלאומי לתכנון ויעוץ מערכות מזון ומתעדכן באופן שותף בחדשות הענף.

השירות הינו אישי  עבור כל לקוח תוך שימת דגש לצרכיו, בשיטת עבודה אישית אנו מאמינים שהלקוח יקבל שירות טוב יותר.

אשמח לעמוד לרשותכם בכל עת.

בכבוד רב,

עירית ראג'פורקר

בין לקוחותינו

053-9386061