logo

About

HomeAbout

אתם מדמיינים, אנחנו מתכננים

עירית תכנון מערכות מזון הינו משרד המתמחה בתכנון וייעוץ למטבח המוסדי, בבעלות עירית ראג’פורקר בעלת למעלה מ- 20 שנות ניסיון בענף, הכוללים תכנון ניהול וליווי מאות עסקי מזון, החל משלב התכנון ועד לשלב הביצוע.

המשרד נותן שרותי ייעוץ, תכנון, טיפול באשורי משרד הבריאות ורישיונות יצרן, פיקוח וליווי צמוד בפרויקטים כגון:

מסעדות, בתי קפה, קייטרינג, מפעלי מזון, מלונות, אולמות אירועים, מאפיות, קונדיטוריות,כיתות וסדנאות בישול ואפיה, מוסדות חינוך, מעונות יום, מטבחי ישיבות ובתי כנסת.

המשרד חבר ב-FCSI ארגון בינלאומי לתכנון ויעוץ מערכות מזון ומתעדכן

באופן שותף בחדשות הענף.

השירות הינו אישי עבור כל לקוח ולקוח תוך שימת דגש לצרכיו האישיים, בשיטת עבודה אישית אנו מאמינים שהלקוח יקבל שירות טוב יותר.

אצלנו אין copy paste לתוכניות

עירית - תכנון מערכות מזון למוסדות ולתעשייה

For details and price quote

Contact us