עירית תכנון מטבחים ומערכות מזון
EN

HE

טלפון - עירית מערכות מזון מייל - עירית מערכות מזון fb-f

בלוג

דף הביתבלוג

איך לתכנן נכון מטבח מוסדי / תעשייתי?

איך לתכנן נכון מטבח מוסדי / תעשייתי?

מטבחים מוסדיים/ תעשייתיים הם מרכיב חיוני בכל עסק מזון, בין אם זה בית מלון, קייטרינג, מסעדה או בתי קפה. אין חשיבות לגודל עסק, כל מטבח בכל עסק חשוב שיתוכנן עד לפרט האחרון. מטבחים מתוכננים במיוחד כדי לענות על צרכי העסק כגון: בישול בנפח גבוה או נמוך, ייצור מזון, משלוחי מזון, אחסון מזון וזרימת עבודה יעילה […]

המשך קריאה

מהי פרוגרמה?

מהי פרוגרמה?

כל מי שבונה עסק חדש או משפץ עסק קיים נדרש תכנון מחדש של העסק הקנוי או השכור. בעל העסק נתקל במילה שנראית מאיימת לרגע: פרוגרמה, אך למעשה מדובר באחד החלקים הבסיסיים ביותר בבניה או בשיפוצים והוא תכנון מסודר של תכנית הבניה: מה בדיוק יכלול העסק, מה  יהיה היחס בין גודל החללים השונים? כיצד יענה המקום […]

המשך קריאה

סניפים חדשים ל"קפה בחורש"

סניפים חדשים ל"קפה בחורש"

המשך קריאה

תקנות רישוי עסקים

תקנות רישוי עסקים

תקנות רישוי עסקים (תנאי תברואה נאותים לבתי אוכל) התשמ"ג 1983 בתוקף סמכותי לפי סעיף 10 לחוק רישוי עסקים, תשכ"ח 1968- (להלן – החוק), ובתוקף הסמכות לפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון), 1935 , שנטלתי לעצמי בהתאם לסעיף 32 לחוק-יסוד: הממשלה, אני מתקין תקנות אלה: פרק א' : פרשנות 1. הגדרות בתקנות אלה – "בית אוכל" – כל […]

המשך קריאה

מדריך לתנאי תברואה בבתי אוכל

מדריך לתנאי תברואה בבתי אוכל

במדריך הזה מובא מידע על תנאי התברואה הנדרשים בבתי אוכל, לפי התקנות שהותקנו על-ידי שר הבריאות ועל פי הניסיון המקצועי, שנרכש בפועל בביקורות בעסקים, בשילוב נציגי משרד הבריאות ועיריית תל–אביב-יפו. מטרת המדריך לאפשר לבעל העסק להיות מודע לדרישות התברואה והתשתית הנדרשים ממנו לשם תפקוד נכון של העסק וכדי לשמור על בריאות הציבור. המידע שבחוברת מפורט לפי הנושאים הנבדקים […]

המשך קריאה

תקנות לפיקוח על איכות המזון ולתזונה נכונה במוסדות חינוך

תקנות לפיקוח על איכות המזון ולתזונה נכונה במוסדות חינוך

בתוקף סמכותי לפי סעיפים 22 כא ו– 37  א 1 (לחוק הגנת הצרכן, התשמ"א 11981- (להלן – החוק), בהתייעצות עם שר הכלכלה ועם הממונה, ובאישור ועדת הכלכלה של הכנסת, אני מתקינה תקנות אלה: צפייה בתקנות לפיקוח על איכות המזון ולתזונה נכונה במוסדות חינוך לחץ כאן!

המשך קריאה

פרוגרמה לתכנון ולציוד מעונות יום לגיל הרך

פרוגרמה לתכנון ולציוד מעונות יום לגיל הרך

הפרוגרמה לתכנון מעונות יום לילדים בגיל הרך (לידה עד 3 שנים) עודכנה והותאמה לדרישות המקצועיות ולתקני הבטיחות כדי להבטיח את שלומם בטחונם והתפתחותם התקינה והבריאה של תינוקות ופעוטות בכל ההיבטים: הפיזי, הבריאותי, הבטיחותי והחינוכי. צפייה בפרוגרמה לתכנון ולציוד מעונות יום לגיל הרך לחץ כאן!

המשך קריאה

מדריך לתכנון והקמה של מעונות יום שיקומיים

מדריך לתכנון והקמה של מעונות יום שיקומיים

תמי אילון – עו"ס רכזת מקצועית, הקרן לפיתוח שירותים לנכים, אגף הקרנות, המוסד לביטוח לאומי דינה בן לביא – עו"ס מפקחת ארצית גיל רך (לידה עד שלוש), האגף לשירותי רווחה ושיקום, משרד העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים. מיקי כהן – עו"ס סמנכ"ל פרויקטים, קרן שלם – פיתוח שירותים לאדם עם מוגבלות שכלית- התפתחותית ברשויות המקומיות. שוש זאב רשף […]

המשך קריאה

תקנות לפיקוח על איכות המזון ולתזונה נכונה בצהרונים, התשע"ז – 2017

תקנות לפיקוח על איכות המזון ולתזונה נכונה בצהרונים, התשע"ז – 2017

תקנות לפיקוח על איכות המזון ולתזונה נכונה בצהרונים, התשע"ז – 2017 בתוקף סמכותי לפי סעיפים  4, 5 ו- 25 לחוק לפיקוח על איכות המזון ולתזונה נכונה בצהרונים, התשע"ז – 2016 (להלן – החוק) וסעיפים 3, 137 ו-138 לחוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), השתע"ו – 2015 (להלן – חוק המזון), ולאחר התייעצות עם שר האוצר ובאישור […]

המשך קריאה

תקנות רישוי עסקים (תנאי תברואה נאותים ברוכלות מזון), תשס"ט- 2009

תקנות רישוי עסקים (תנאי תברואה נאותים ברוכלות מזון), תשס"ט- 2009

בתוקף סמכותי לפי סעיף 10 (א) לחוק רישוי עסקים, התשכ"ח- 1968 (להלן חוק רישוי – עסקים), בהתייעצות עם השר להגנת הסביבה, בהסכמת שר הפנים לפי סעיף 6 ג(ב) לחוק רישוי עסקים לעניין תקנה 3, ובאישור ועדת העבודה הרווחה והבריאות של הכנסת לפי סעיף 21 א(א) לחוק יסוד: הכנסת, וסעיף – 2 (ב) לחוק העונשין, התשל"ז- […]

המשך קריאה

על תכנון המטבח

על תכנון המטבח

באופן מטפורי ניתן להשוות את המסעדה לספינת פאר ענקית. ספינה מפוארת, יפה, גדולה, מוארת ונוצצת ששטה במלוא העוצמה בים הפתוח ורואים אותה עד למרחקים. ספינה מוכרת ובעלת שם הנותנת חוויה בלתי נשכחת למפליגים. אך אל נשכח שבירכתי הספינה חבויים במנועים הענקיים שמניים אותה, מנועים חזקים המתוכננים היטב לפרטי פרקטים ומתוחזקים באופן שוטף. לצפייה בכתבה – […]

המשך קריאה

עירית מעצבת מטבחים באיכות

עירית מעצבת מטבחים באיכות

המשך קריאה

קפה קפה בבאר שבע

קפה קפה בבאר שבע

המשך קריאה

עירית מטבחים חדשים במגוון פרויקטים

עירית מטבחים חדשים במגוון פרויקטים

המשך קריאה

מסעדת לה פאווה בירושלים מושכת סלבס

מסעדת לה פאווה בירושלים מושכת סלבס

המשך קריאה

ממטבחה של עירית

ממטבחה של עירית

מטבח מעוצב ומתוכן בקפידה, כזה שיהיה אסתטי ומזמין, ובו בעת פרקטי ונוח לשימוש הוא חלומם של ל מסעדה ועסק בתחם המזון. החל מהמקרר ועד לידית הקטנה, האסתטיקה והפרקטיות מקבלים חשיבות עליונה כאשר המטבח חשוף לעיני הלקוח וגם כאשר הוא נמצא מאחורי הקלעים של העסק. לצפייה בכתבה – לחץ כאן

המשך קריאה

תכנון מערכות מזון בניחוח קפה

תכנון מערכות מזון בניחוח קפה

המשך קריאה

סיפור עם בשר

סיפור עם בשר

הקצבייה של נעמה וליאור קרייצר בעמק חפר כבר מזמן הפכה למוקד עלייה לרגל של אוהבי בשר ומביני עניין. לצפייה בכתבה המלאה לחץ כאן

המשך קריאה

fast food

fast food

fast casual – זהו סגנון של מסעדות המציעות שירות מהיר, אוכל טרי ובמחיר עממי. הסגנון הזה צבר בשנים האחרונות תאוצה עצומה, ומכונה כיום fast good. לצפייה בכתבה המלא לחץ כאן

המשך קריאה

אוטו אוכל

אוטו אוכל

אוטו – אוכל, הוא שמה של תכנית טלוויזיה בערת 2 שבה השפים – אסף גרניט, מאיר אדוני ומושק רוט – מפליאים בתבשיליהם, כשהמטבחים נודדים על גלגלים בין ערים שונות בארץ. ואכן משאיות האוכל הוא טרנד שמוביל מהפכה קולינרית ברחבי ערים מרכזיות בעולם. לצפייה בכתבה – לחץ כאן

המשך קריאה

מתכננת את הלב הפועם של העסק

מתכננת את הלב הפועם של העסק

עירית ראג׳פורקר הבעלים של חברת "עירית- תכנון מערכות מזון", מתכננת את הלב הפועם של העסק אם תשאלו את עירית ראג'פורקר, הבעלים של חברת עירית – תכנון מערכות מזון, על מטבח, תכנון ומה שביניהם, תופתעו לגלות שמדובר באשה עם תשוקה אמיתית למקצוע בו היא עוסקת מעל לעשרים שנה עם מאות לקוחות מרוצים. ראג'פורקר, בת 40, התחילה […]

המשך קריאה

"אות נגישות ישראלי" למסעדת "קפה בחורש"

"אות נגישות ישראלי" למסעדת "קפה בחורש"

המשך קריאה

לפרטים והצעת מחיר

צרו עימנו קשר