עירית תכנון מערכות מזון
טלפון - עירית מערכות מזון מייל - עירית מערכות מזון fb-f

בלוג

דף הביתהכלמדריך לתנאי תברואה בבתי אוכל

מדריך לתנאי תברואה בבתי אוכל

מדריך לתנאי תברואה בבתי אוכל

במדריך הזה מובא מידע על תנאי התברואה הנדרשים בבתי אוכל, לפי התקנות שהותקנו על-ידי שר הבריאות ועל פי הניסיון המקצועי, שנרכש בפועל בביקורות בעסקים, בשילוב נציגי משרד הבריאות ועיריית תל–אביב-יפו.

מטרת המדריך

לאפשר לבעל העסק להיות מודע לדרישות התברואה והתשתית הנדרשים ממנו לשם תפקוד נכון של העסק וכדי לשמור על בריאות הציבור.

המידע שבחוברת מפורט לפי הנושאים הנבדקים בביקורת של המחלקת לביקורת עסקים ומשרד הבריאות. המידע מאפשר לבעל העסק להיערך מראש לדרישות, לקראת פתיחת עסק חדש או לפני שיפוץ בעסק, ולתקן ליקויים בעת הפעלה שוטפת של העסק על פי הממצאים של ביקורת העסק.

יודגש, כי המידע עוסק בתנאי התברואה הנדרשים ומסתמך על תכנית עסק מאושרת והגשת בקשה לרישוי, ואינו כולל מידע מוקדם הנדרש לתכנון העסק.

המידע בחוברת זו אינו תחליף לחוק, לתקנות, לצווים ולהוראות השונות, ואם יש סתירה בין המידע שבחוברת זו ובין החוק, התקנות והצווים, יש לנהוג כלשון החוק, התקנות והצווים.

לצפייה במדריך המלא – לחץ כאן

קריאה נעימה.

לפרטים והצעת מחיר

צרו עימנו קשר