פרויקט שתוכנן בשנת 2015 לבחור צעיר ישראלי והרפתקן בשם ליאור בר, וכך זה היה:
הפיצהיולו רינו גליאנו בדיוק שקד על הבצק כשהטלפון צלצל מהאקדמיה הגבוהה לפיצה באיטליה בה הוא מלמד. התקשרו וביקשו ממנו לקחת תחת חסותו צעיר ישראלי הרפתקן, שמשוגע על אוכל איטלקי ומעוניין להגיע במיוחד עד מילאנו, כדי ללמוד הכל על תורת הפיצה האיטלקית. המאסטרו כך הוא מכונה, השיב בחיוב וביקש שיודיעו לצעיר להתייצב אצלו וכך היה, לא ברור מה בצעיר מלא הלהט שבה את ליבו של מאסטרו רינו, אולי הייתה זו החוצפה הישראלית, אולי הייתה זו התשוקה לבישול האיטלקי ואולי היה זה הרעב העצום ללמוד, אבל תוך זמן קצר מתחילת השיעור, עצר רינו את הכל! סגר את ספרי הלימוד של האקדמיה, נעלם למספר דקות וחזר עם מחברת מרופטת וישנה, ביקש לשבת ואמר "מה שלימדתי אותך בשעה הראשונה….תשכח, המתכון שבמחברת הזו הגיע מסבי שהעביר לאבי שהעביר לי, אני היחידי שיש לו את המתכון… ועכשיו אני רוצה שיהיה גם לך!!! מאסטרו רינו לימד את הצעיר הכל, הצעיר בלע הכל בשקיקה, הוא הקשיב, רשם ואת כל התורה הזו הביא עימו עד לכאן.
מסעדת רינו מילאנו נקראת כך כמחווה לאיש מיוחד שהפך לחבר ולבן משפחה, היא נאמנה למתכון המשפחתי של רינו ולתהליך ההכנה שלו, האוכל במסעדה מיוצר כולו במסעדה מחומרי הגלם הטובים ביותר שברשותם.
מסעדת רינו מילאנו היא חלום שהתגשם…לצעיר ישראלי הרפתקן.